Teago Prismatch

Jeg har fundet en vare billigere et andet sted - tilbyder i prismatch? 

Hos Teago vil vi sikre os at du altid får produktet til Danmarks bedste pris, og sikre os at det hele går hånd i hånd, med Teago Prismatch.

Hos Teago matcher vi de billigste danske priser og tilbyder prismatch, hvis du skulle have fundet produktet billigere et andet sted online. På den måde er du altid garanteret den bedste handel!

Hvordan virker Teago prismatch?

Skulle du finde et produkt du ønsker billigere et andet sted på nettet, så sidder vi altid klar til at hjælpe dig med at matche prisen. Alt du skal gøre er blot at placere din ordre på det produkt du ønsker og som du ønsker et prismatch på. Til din bestilling skal du tilknytte en ordrekommentar, hvor i du skriver linket til den side hvor du har fundet produktet billigere. Så vil vi tage en vurdering om et prismatch er muligt.

Er du i tvivl om hvorvidt der kan laves prismatch på et produkt er du velkommen til at henvende dig til en af vores kundeservice. Det kan du enten gøre ved at skrive en mail til os på; kundeservice@teago.dk, skrive til vores livechat eller ringe til os på tlf. 53 62 09 99. Det eneste vi skal bruge er et link til den hjemmeside, hvor du har fundet produktet billigere og herefter vil vi forklare hvordan prismatchet foretages. Det kræver blot, at produktet og tilbuddet opfylder nedenstående betingelser.

Alle prismatch forespørgsler vil blive behandlet senest næstkommende hverdag.

Betingelser for prismatch

Prisen skal være fundet på en danskejet hjemmeside med dansk CVR nummer, og prisen skal være aktuel på købstidspunktet. Det ønskede produkt skal være samme producent, type m.m. og på lager hos konkurrenten på købstidspunktet. Gælder ikke lokale rabatter, såsom åbningstilbud, samt fragtpriser.