Den sommereste iste du kan lave - jordbær iced tea

Den sommereste iste du kan lave - jordbær iced tea

ngredienser:

 • 1 liter vand
 • 4 sorte tebreve
 • 1 kop sukker
 • 1 kop friske jordbær, skåret i små stykker
 • Saft fra 1 citron
 • Isterninger

Fremgangsmåde:

 1. Kog vandet i en stor gryde og tilsæt tebrevene. Lad teen trække i 5-10 minutter.
 2. Fjern tebrevene og tilsæt sukkeret. Rør godt, indtil sukkeret er opløst.
 3. Tilsæt jordbær og citronsaft og lad teen køle af.
 4. Når teen er kølet af, kan du hælde den over i en kande og tilsætte isterninger.
 5. Server isteen med et par skiver citron og friske jordbær på toppen.

God fornøjelse!

Denne jordbær iste er en forfriskende og lækker drik, der er perfekt til at nyde på en varm sommerdag. Den kombinerer den subtile smag af sort te med den søde og friske smag af jordbær, hvilket giver en fantastisk smagsoplevelse.

Den første slurk af isteen vil overraske dig med sin komplekse smag. Du vil mærke den let bitre smag af te, som er perfekt afbalanceret med sødmen fra sukkeret og den friske smag af jordbær. Citronsaften giver også en let syrlighed, der er med til at fremhæve de andre smagsnoter.

Jordbær iste er en alsidig drik, der kan nydes på forskellige måder. Du kan servere den iskold på en varm sommerdag, eller du kan nyde den varm på en kølig efterårsdag. Uanset hvordan du vælger at nyde den, vil du blive overrasket over, hvor godt denne iste smager.

Denne iste er også en sund drik, da den er lavet med friske jordbær og indeholder ingen tilsætningsstoffer eller kunstige smagsstoffer. Jordbær er fyldt med antioxidanter og vitaminer, der er gavnlige for kroppen.

Alt i alt er denne jordbær iste en fantastisk drik, der er både sund og lækker. Den er nem at lave og kan tilpasses efter dine personlige præferencer. Så hvorfor ikke prøve denne iste næste gang, du har brug for en forfriskende drik? Du vil ikke fortryde det!

 

Tilbage til blog